t f l y
_

Werkwijze van Opening Bedrijf

VIP-pasjes tijdens Opening Bedrijf

Opening Bedrijf als bouwer van relaties

Building relations. Klinkt dubbelzinnig voor een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in bedrijfsopeningen. Het geeft de kern weer van onze werkwijze. Alles is namelijk gebaseerd op een goede samenwerking tussen u en ons. Openingen bedenken en produceren doe je immers altijd samen. Uw ideeën voor de bedrijfsopening in combinatie met de ervaring van Opening Bedrijf zijn goud waard. Alles staat of valt met het persoonlijke contact. Vanaf de briefing tot aan de evaluatie. We luisteren veel, hebben een eigen mening en durven aan de bel te trekken als iets niet effectief, mooi of veilig is.

Opening Bedrijf luistert

We luisteren naar uw specifieke wensen en zijn nieuwsgierig naar de unieke kenmerken van uw bedrijf. We vragen door naar de doelgroep en vragen om een rondleiding. We bekijken de materialen van het gebouw en zien de logistieke valkuilen. Op de terugweg in de auto ontstaan altijd de eerste ideeën. U ontvangt op korte termijn een uitgewerkt concept met bijbehorende projectplanning die we bij voorkeur bij u, op het bedrijf, presenteren.

Na de definitieve goedkeuring van het concept en een helder kostenoverzicht, gaan de specialisten van Opening Bedrijf starten met de productie van uw bedrijfsopening. Nu kunt u, indien u wenst, achterover leunen omdat de beste specialisten van Nederland voor u aan de slag gaan. Evenementenbureau Opening Bedrijf organiseert in overleg alle zaken waaraan u geen kostbare tijd wilt besteden : van show tot catering, van decor tot uitnodigingstraject, van protocol tot vergunning-aanvraag.

Opening Bedrijf ontzorgt

We ontzorgen u zoveel mogelijk, zodat uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. De vaste projectmanager van Opening Bedrijf heeft zeer regelmatig contact over de status en voortgang van het project. Bij Opening Bedrijf  geldt altijd : Afspraak is afspraak, op tijd is op tijd. Altijd met de focus op de beste uitvoering van uw opening. En dat doen we al vijftien jaar met heel veel creativiteit, realisme en passie.

Share