t f l y
_

Opening Bedrijf

Zangeres zingt tijdens opening bedrijf.

Opening Bedrijf : Specialisten in bedrijfsopeningen

In Nederland vindt ongeveer vierduizend keer per jaar een bedrijfsopening plaats. De aanpak van deze openingen varieert van het doorknippen van een lintje tot en met een spectaculaire openingsshow. In onze ogen maakt het niet uit hoe je een gebouw opent. Als het uw doelgroep maar recht in het hart raakt. Opening Bedrijf bedenkt en organiseert maatwerk-openingen die uw doelgroep raken.

Opening Bedrijf bedenkt

Elk bedrijf kent zijn eigen verhaal, elk bedrijf is uniek. Bij Opening Bedrijf vinden we het belangrijk dat bij het maken van een concept voor een opening, dit unieke verhaal in de opening is verwerkt. Alle onderdelen van de bedrijfsopening zijn tot in detail op elkaar afgestemd en maken deel uit van een herkenbare rode draad. Uitnodigingstraject, decor, entertainment, personeel, techniek, facilitair en catering zijn uitgebalanceerde onderdelen voor dat ene, belangrijke moment.

Opening Bedrijf organiseert

U wilt de zorgen die horen bij het bedenken en organiseren van een opening niet aan uw hoofd hebben. De focus moet immers blijven liggen op de dagelijkse werkzaamheden. Opening Bedrijf zorgt daarom voor een integrale aanpak waarbij u volledig wordt ontzorgd.  Bij dit belangrijke moment krijgt u maar één keer de kans om het goed te doen. Dat begrijpen wij als geen ander. Doordat Opening Bedrijf de afgelopen vijftien jaar talloze keren met succes de complete organisatie van originele openingen voor bedrijven heeft verzorgd, zijn we specialisten in bedrijfsopeningen geworden.

Opening Bedrijf zorgt voor de complimenten

Altijd uniek, op maat en met een hoge PR-echo. Altijd live en met een beleving waar de gasten over napraten. Opening Bedrijf bedenkt en organiseert, u krijgt de complimenten.

Van harte welkom op de website van Opening Bedrijf, het allereerste evenementenbureau van Europa dat volledig is gespecialiseerd in het openen van uw gebouw, pand, kantoor, boot of bedrijf. Opening Bedrijf bedenkt en organiseert uw bedrijfsopening; van klein tot groot en van A tot Z.

 

 

Share