t f l y
_

Opening Bedrijf en de mensen

Opening Bedrijf biedt maatwerk met professionele mensen

Opening Bedrijf levert altijd maatwerk. Niet alleen bij de openingen die we bedenken en organiseren, maar ook bij het kiezen van de juiste mensen die uw project begeleiden. Elk project is immers uniek en elke opdrachtgever is anders.

Opening Bedrijf werkt met u samen

In onze ogen kan een optimaal resultaat alleen tot stand komen als de samenwerking tussen u en ons goed is. Hierdoor ontstaat voor het project het hoogste rendement. De vaste kern medewerkers van Opening Bedrijf wordt daarom aangevuld met de allerbeste partners die passen bij uw specifieke bedrijfsprofiel. Samen vormen zij een unieke club specialisten die het hoogst haalbare uit uw bedrijfsopening halen. Heel vaak de beste op hun vakgebied in Nederland, soms de beste van Europa. Want het beste resultaat haal je alleen met de beste mensen. Professionals die het klappen van de zweep kennen, mogelijke valkuilen als eerste zien en het vermogen hebben om onder alle mogelijke omstandigheden op Champions League-niveau te opereren. Want : Waarom zou je als bedrijf op zo’n belangrijk moment risico gaan lopen ? Bij Opening Bedrijf snappen we dat als geen ander. Door de jaren heen hebben we een betrouwbaar netwerk opgebouwd van partners die graag met Opening Bedrijf willen samenwerken.

Opening Bedrijf in de basis

Opening Bedrijf is opgericht door Robin Hensen en Rolf Rienks. Samen ook eigenaar van Live Impact, een bekend organisatiebureau dat al veertig jaar creatieve evenementen bedenkt en organiseert. Twee enthousiaste en gepassioneerde evenementenmakers met vijftien jaar ervaring in het vak. Opgedaan bij de grote bureaus in Nederland. Specialisten in het bedenken en organiseren van kleine- en grote openingen voor bedrijven in binnen- en buitenland. Gek op leuke klanten en mooie belevingen. Gewend om te opereren op het kruispunt van complexe logistieke vraagstukken en creatieve mogelijkheden. Met Opening Bedrijf opereren zij op de specialistische markt van bedrijfsopeningen.

Rolf op LinkedInRolf Rienks

Robin Hensen Robin op LinkedIn

Share