t f l y
_

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord 

Waarom zou ik jullie inschakelen ?

Omdat het bedenken en organiseren van een opening een specialisme is dat verder gaat dan het versturen van een uitnodiging en het schrijven van een speech. Het is een belangrijk moment waarop gecommuniceerd wordt met een doelgroep. In onze ogen verdient een goed bedachte en uitgevoerde opening zichzelf altijd terug. In de vorm van gratis positieve PR in de media tot en met enthousiaste relaties die een positief verhaal over je vertellen. Opening Bedrijf heeft de afgelopen jaren talloze openingen voor bedrijven georganiseerd. Van A tot Z, van uitnodigingstraject tot show, van decor tot catering. Zonder op te willen scheppen : We zijn specialisten met verstand van zaken. Brood haal je bij de bakker en voor een originele opening kun je naar Opening Bedrijf.

Hoe kan ik het beste een opening van een bedrijf, zaak of pand organiseren ?

Een vak apart

Openingen zijn er in alle soorten en maten. Het organiseren van deze openingen is een vak apart. Een vak dat je alleen onder de knie kunt krijgen door vaak een opening te bedenken en te organiseren. Door te leren waar de kritieke momenten zitten. Door te weten welke leveranciers in binnen- en buitenland kwaliteit leveren. Want : je krijgt maar een keer de kans om het goed te doen. Opening Bedrijf is gespecialiseerd in het openen van bedrijven en organiseert ruim vijftig openingen per jaar, al vijftien jaar lang. We vinden het leuk om samen met u vrijblijvend van gedachten te wisselen over de mogelijkheden. Gratis. We komen graag bij u langs. Rolf Rienks staat u graag te woord op telefoonnummer (085) 401 401 4. Of bekijk op uw gemak eerst een aantal voorbeelden van recent uitgevoerde originele openingen.

Wij willen een bedrijf gaan openen. Hebben jullie creatieve ideeën ?

Gratis ideeën

Jazeker, die hebben we. Genoeg zelfs. We delen ze graag met u. Omdat we al jarenlang creatieve openingen organiseren en bedenken, zijn we goed op de hoogte van originele ideeën en weten we waar eventuele valkuilen zitten. In een vrijblijvend gesprek denken we graag met u mee wat de beste opties kunnen zijn. Gratis en voor niks. Een afspraak is zo gemaakt. We komen graag bij u langs. U kunt ons bellen op (085) 401 401 4.

Is zeker duur, zo’n opening ?

Originele openingen voor ieder budget

Goeie vraag. De kosten van een opening zijn afhankelijk van de grootte en omvang.  Alleen een lintje doorknippen is budgettair iets vriendelijker dan een op maat gemaakte openingsshow die inspeelt op de kernwaarden van uw bedrijf. Bij het begroten van de kosten speelt vaak het aantal genodigden en het verzorgingsniveau een grote rol. Wat echter voorop staat is dat Opening Bedrijf voor elk redelijk budget een memorabele opening kan verzorgen. Proef op de som nemen ? Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek. Dat mag telefonisch, maar voor het beste resultaat komen we bij u langs. Zonder verplichtingen. U kunt contact opnemen met Rolf Rienks op telefoonnummer (085) 401 401 4.

Organiseren jullie ook openingen voor kleine bedrijven ?

Van A tot Z, van klein tot groot.

De grootte van het bedrijf is niet zo relevant. We hebben openingen georganiseerd voor 30 personen, maar ook voor 4.000. Het doel is altijd hetzelfde : communiceren van een boodschap en versterking van de relatie.

Mijn bedrijf vindt MVO belangrijk. Wat kan Opening Bedrijf daarin betekenen ?

MVO als middel

Heel veel. MVO en duurzaamheid begint al bij het bedenken van het concept. Daarna maken we samen de keuze welke leveranciers aan onze bijzondere eisen voldoen. Op het gebied van duurzaamheid kan een eventueel restant achteraf worden gecompenseerd. Ons moederbedrijf is officieel partner van MVO Nederland, een grote netwerkorganisatie die kennis en kunde op het gebied van MVO met haar leden deelt.

Er zijn op dit moment al voldoende leveranciers met veel kennis en ervaring op dit gebied.  U kunt, indien u wenst, gebruik maken van de mogelijkheid om het evenement duurzaam of maatschappelijk verantwoord uit te laten voeren.

Met welke vaste leveranciers werken jullie ?

Kwaliteit telt

We werken nooit met vaste leveranciers. Dat doen we omdat we vinden dat we onze relaties onafhankelijk moeten kunnen adviseren. Elk project is in onze ogen uniek en kent daarom steeds een andere samenstelling van toeleveranciers en mensen. Wel heeft Opening Bedrijf in de loop der jaren een zeer betrouwbaar leveranciers-netwerk opgebouwd op het gebied van entertainment, techniek, decor en catering. Maar nogmaals : we zitten nergens aan vast en staan open voor elke leverancier die voldoet aan de afgesproken kwaliteits-eisen die voor het project met u zijn afgesproken.

Share